USA – Disney World – 2006

Reacties zijn gesloten

[sliceshow id=”438″]

Bezoek aan de grote Amerikaanse thema-parken

Bezoek aan DisneyWorld – Orlando – Florida – mei 2006

De vliegreis ging met een toestel van de KLM vanaf Amsterdam via Groenland en Canada. Even overstappen in Memphis en uiteindelijk landen op de vlieghaven van Orlando USA

Orlando – FLA

Op het grote vliegveld stond in de kelder al een huurauto – al thuis binnen 5 minuten alles gegereld via Internet – een mooie en ruime Chrysler Impala al klaar.

We reden al snel en comfortabel naar ons geboekte appartementencomplex. Even opletten ; rechts inhalen op de Highway mag gewoon in Amerika Het appartementencomplex was ook via internet geboekt…. een aanrader Dit was keurig schoon goed onderhouden en was rustig gelegen in een buitenwijk van Orlando vlak aan de highway. Het had ochtends een eenvoudige ontbijtmogelijkheid, maar uiteraard ook een leuke zwembad op de binnenruimte van het complex. Daar konden we ons wel heel lang goed bezighouden.
Eten en drinken was geen probleem : even verderop op de shoppigmall kon je goed en gemakkelijk eten : alle bekende restaurantketens waren er er was zelfs een Hooters!
Op de enorme parkeerplaatsen kan je je auto makkelijk kwijt En weet je later niet meer precies waar je je auto staat geparkeerd ?

Even op het knopje drukken van de sleutel en een toeter geeft aan waar je auto staat, Mooi toch Het had ook een leuk zwembad. Het complex is een echte aanrader voor bezoekers die op zoek zijn naar een gunstige loctie aan Orlando.

Het lag vlak langs de grote highway en vlakbij de parken, ongeveer een kwartier rijden naar Disney World en Epcot bijvoorbeeld Seaworld lag het verste weg… circa 20 minuten rijden maar

De Parken

De parkeervelden op deze parken zijn geweldig groots en ruim opgezte. Dat moet ook wel met die grote amerikaanse bakken.
Er zijn veel winkel outlets waar je relatief goedkoop kunt shoppen. Ook daar zijn vele grote winkelketns bij elkaar en parkeren is wederom geen enkel probleem

We bezochten onder andere

Orlando
Epcot Centre
Magic Kingdom
Disney World
MGM studios
Universal Studios

561 Totaal 2 Vandaag